VIKT/KROPP
PLASTIKKIRURGI
KOSMETISK KIRURGI
KONTAKTA OSS
BEHANDLINGAR

Fettknöl, Lipom godartad tumör i underhuden innehåller fettvävnad.

Kunskapsbank som bara växer

Många patienter har under åren behandlats på Eriksbergskliniken som under dessa år skapat sig en kunskapsbank och ovärderlig erfarenhet om en återkommande och svår behandling.

Beprövad medicinsk teknik

Den teknik och utrustning som Eriksbergskliniken använder är utvecklad av ett världsledande medicintekniskt företag tillsammans med Harward Medical scool i USA.

SPECIALISTGRUPPEN

Alla som arbetar på Eriksbergskliniken har flera års erfarenhet från arbete på de främsta kirurgiska klinikerna och sjukhusen i Stockholm. Vi har under årens lopp skapat en unik erfarenhetsbank, där våra genuina kunskaper inom respektive specialområde utgör en stor trygghet för våra kunder.

Plastikkirurgi,estetisk kirurgi, allmän kirurgi

Eriksbergskliniken erbjuder specialistkompetens inom allmän kirurgi och plastikkirurgi. Förutom konsultation och mottagningsverksamhet bedrivs dagkirurgi, dvs ingrepp som ej kräver inläggning, t.ex. Ljumskbråck, navelbråck, åderbråck, bråck- och ärr-korrektion, lipom som är en godartad tumör. Istället för sedvanlig kirurgi kan Lipom (fettknöl) innehåller fettvävnad kan i vissa fall fettsugas.

Läs mer om lipom (fettknöl) och operation av dessa vanligt förekommande godartade tumörer i underhuden

Eriksbergskliniken • Narvavägen 32 • 115 22 Stockholm • 08-611 30 30 • info@eriksbergskliniken.se